Under respektive länk här hittar du sessioner hos Merja Tikkanen.

Du hittar även flera behandlingar som finns här på Täby Kropp o Själ under länken samarbete eller under terapeuter. Där har mina samarbets partner länkar till sina hemsidor.

När vi beräknar behandlingstid inkluderar av- och på klädning före respektive efter behandling.

Du bokar din tid med respektive terapeut.

Kära Kunder!

Nu i vinter tid när infektionerna är många ber jag er vänligen att avboka er tid för behandling om ni är förkylda eller nyligen varit magsjuka. Detta gäller för alla slags behandlingar även samtal. När vi som arbetar med behandlingar blir förkylda betyder det att vi inte kan möta våra kunder eftersom vi är så nära och smittorisken ökar. Det betyder att vi oftast blir borta från arbetet en vecka och många kunder blir avbokade, som så väl behöver sin behandling/samtal och vi får ett betydligt inkomstbortfall eftersom sjukförsäkringen inte täcker oss som är egna företagare vid korttids frånvaro. Ber om er förståelse och önskar alla en frisk vinter period. Vid sjukdom skicka gärna sms på 070-7161722. Avboknings reglerna gäller ej vid sjukdom.

 

Viktigt att du observerar våra avbokningsregler.

Om du måste ändra eller boka av din tid är det viktigt att du gör det 48 timmar före avtalad tid. Om du gör det med kortate varsel måste vi tyvärr debitera fullt pris.

 

Integritetspolicy

Täby Kropp o Själ följer den nya dataskyddsförordningen (GDPR). Dina uppgifter behandlas med integritet och varsamhet. Självklart varken säljer vi eller på annat sätt överlåter dina personnliga uppgifter till andra. Som kund hos Täby Kropp o Sjal har du rätt att få ta del av hur dina personuppgifter behandlas.

Vi samlar in information från dig för att kunna leverera en tjänst. Det är namn, e-mail och telefonnummer, postadress och i vissa fall företagsnamn. Så här hanterar vi dina personuppgifter.

Vårt bokningssystem Timecenter - hanterar all information på ett säkert sätt. I och med att du gör din bokning via vår hemsida, och bekräfter den, accepterar du användarvillkoren på Timecenter.

Nyhetsbrev - I varje utskick från oss finns information om hur du på ett enkelt sätt kan avregistrera dig från fler nyhetsbrev från oss. Detta nyhetsbrev görs via Paloma.

Alla uppgifter som behövs för att skapa Kontantfaktura/Faktura sparas hos Visma och följer bokföringslagen och sparas i 7 år och därefter raderas de om du inte längre är kund hos oss.

Om du har frågor mailar du enklast merja@tabykropposjal.se