Kunders ord om mig

" Merja Tikkanen är en helt fantastisk person. Man blir bemött med värme, professionalism och ett starkt engagemang.

Jag har själv ofta träffat Merja och anlitat henne som coach och livsvägledare när jag står inför beslut och vägval i livet. Hos mig finns inga tvivel. Merja är enormt skicklig och vet vad hon pratar om. Jag känner mig alltid upplyft och positiv när jag lämnar våra möten. Jag kan varmt rekommendera henne till alla som känner behov av vägledning och stöd i olika situationer i livet"

Johan Wallman, fastighetsmäklare, Stockholm

" Så glad att du finns! Rekommenderar dig till så många människor och hoppas några hittar vägen fram till dig. Alla förtjänar att ha en människa som dig vid sin sida som livscoach!

Anonym

" När livet skaver och känns svårt beger jag mig till Täby och Merja. Efter våra 75 minuter ihop av samtal och healing är jag full av energi och framtidstro. Jag får svar på mina frågor och kan ta ut en ny riktning. Merjas värme, skicklighet och äkta engagemang gör mig glad och stark! Jag rekommenderar henne varmt."

Ulrika Ficherström, Stockholm

" Jag är så tacksam att det finns sådana här människor. Merja har förmågan att sätta huvudet på spiken på vad ens problem egentligen handlar om, på djupet. Sen hjälper hon varsamt till att lösa upp gamla mönster så att man kan komma vidare och slippa gå i samma fällor igen. Man går från hennes sessioner två ton lättare. Så effektivt, omfamnande, varm, trygg behandlig som jag önskar alla att få ta del av. För första gången på väldigt länge känner jag att någon verkligen hjälpt mig. Merja är inte bara en enastående terapeut, utan hon är en äkta själavårdare"

Maria, Stockholm

"Merja är en varm person som guidar dig varsamt under en session Hon hjälper dig att hitta det som är sant för dig på din livsväg. Du blir varmt omhändertagen hos henne. Tack från hjärtat för allt gott du gör för mig, för oss, för världen."

Annika, samtalsterapeut

" Jag vände mig till Merja 2018 efter en rekommendation från en bekant. Jag upplevde då att jag hade "kört fast" emotionellt och att det påverkade många olika saker i mitt liv. Jag hade sömnproblem och allmänna problem med kroppen, ibland snudd på ångest. Redan efter första samtalet med Merja började det hända saker jag aldrig tidigare upplevt, jag kände en lättnad i kropp och sinne. Telefoncoachingen följdes upp med ett fysiskt besök i Täby och det var klart positivt. Jag upplever att jag fått hjälp på många plan och känner mig mer harmonisk och fokuserad. Har även fått små livsråd som hjälpt mig på vägen. Jag upplever samtalen och behandlingarna som mycket professionella och är helnöjd med resultatet."

Maria, egen företagare, Skåne