Intuitiv Coachning/Healing/Akupunktur/helande Massage - bekvämt nära dig i Täby

 

 

Intuitiv coaching/Healing - en unik behandlingsform

Jag använder en kombination av min mediala förmåga att se energier och livsshändelser och helande samtal. Allt detta i kombination med healing så vi får optimal balansering.

Här skapar vi flöde i din energi! Återställer den naturliga förmågan vi alla har att finna ledtrådar för att leva och uppfylla vår livsuppgift.

Det sker på olika sätt, vi känner in och lyssnar till vad kroppen berättar just nu. Genom att energibalansera sinne, kropp och själ återställer vi den ursprungliga energiströmmen, den som ger dig en naturlig glädje och inspiration att skapa ditt unika och fantastiska liv.

Det gör att vi kan placera våra livshändelser i rätta sammanhang. Här används också den mediala förmågan att kommunicera med guider/andevärlden framförallt när det är budskap som ska komma dig till känna. Vi utgår från din dagsaktuella livssituation eller om det är något specifikt du vill att vi tillsammans jobbar med. Behandlingen kan innefatta intuitiv vägledning/helande samtal, healing. Ibland när det finns behov kan jag se tidigare liv om ursprunget till dina problem/besvär behöver lösas upp på en djupare nivå.

Ibland räcker det att du kommer en gång och får just den vägledning du behöver för att komma vidare där du befinner dig just nu. Ibland när vi befinner oss i ett vägskäl i livet eller andra händelser som gör att du behöver stöd regelbundet så är dessa möten själ till själ och hjärta till hjärta det som ger dig nya insikter, styrka att vara precis där du är, kraft att möta förändringar i ditt liv.

Välkommen!                                                                                                                                      

Tid 75 min  1200 kr

Jag kommer att skapa förändringar i mitt utbud av sessioner. Det blir endast 75 min sessioner from augusti, Du/vi väljer utifrån ditt behov vad du behöver för tekniker och metoder. Ibland är det mest medialt, ibland samtal med soulful transformation, kanske mer healing några behöver/önskar akupunktur eller helande massage. Jag kommer att förtydliga mina tankar hur jag arbetar senare under sommaren men skriver en enklare text nu så du kan börja boka din tid. Egentligen inte så stor skillnad på utbudet men jag har slagit samman allt till en session. Många av mina kunder vet inte vad de ska boka så jag har förenklat det genom att göra så här.

Terapeut: Merja Tikkanen 

Tel 070-7161722 eller onlinebokning via hemsidan