Intuitivt samtal/Healing/Instant Change Therapy/ Läkning av medberoende från narcissist

30/60 minuter via telefon

Att mötas i telefon är lika närvarande och energimässigt lika effektivt som att mötas på plats. Det får jag ofta höra från mina kunder som jag möter online.

 

Intuitivt samtal/Healing/Instant Change Therapy

Här möts vi på många olika sätt i energi och med ord. Ett möte som har syfte att bringa klarhet i dina olika livsfrågor. Ett aktivt samtal mellan dig och mig om ditt liv.

Du kanske känner att du har något problem eller på väg in i en ny fas i livet och känner att du vill samtala om det.

Eller så vill du ha intuitiv vägledning, då samtalar vi om vilka delar av ditt liv du vill ha hjälp med och jag använder kontakten med min guide och vägleder dig.

Att boka 30 minuter är perfekt när du har enstaka frågor eller funderar om olika livsområden.

Beroende på behovet så använder jag mig av några av dessa tekniker

  • Min mediala förmåga att se livshändelser framåt eller bakåt i livet. Om du står i ett vägskäl i livet så kan jag hjälpa dig att se vägen framåt eller vilka val som är de bästa för dig.
  • Healing. Du får healing under vårt samtal på distans.Jag har en unik förmåga att läsa av blockeringar och öppna upp flödet av energi.
  • Instant Change Therapy är en fantastisk medtod att med samtalet på terapeutiskt grund kunna att arbeta på djupet föratt förändra dina mönster och blockeringar som du fått med dig i tidigare i livet och som påverkar dig idag i ditt liv. Hjälpa dig att se att allt kanske inte kommer från dig som du alltid trott utan hur andra människor/familjemönster har påverkat dig och det nu är dags att släppa för det är inte din fortsatta väg framåt. Med kombination av traditionell psykologi och den nya snabba förändringstekniker hjälper jag dig att bli av med de blockeringar som omedvetet håller ditt liv tillbaka.
  • Läkning av medberoende från en narcissist Om du levt med en narcissist så har troligtvis trauman och rädslor i kropp och själ. Det påverkar dig på många delar i livet och det finns både i det medvetna och omedvetna. 

Många som kommer till mig har funderingar på tidigare liv och vill veta mera om det. Jag förmedlar endast information om tidigare liv om det är relevant i en livssituation som du befinner dig i eller om det finns andra relationsproblem m m som vi samtalar om. Att känna till tidigare liv är endast viktigt för att öka förståelsen för ditt liv idag.

Här är det viktigt att notera att jag inte spår din framtid. Jag vägleder dig inom olika delar i ditt liv men kom alltid ihåg att det här är precis som det låter, vägledning. Du själv bestämmer vad du vill göra med vägledningen.

Alla som jobbar med vägledning jobbar på olika sätt. Jag vill att du läser igenom hur jag försöker beskriva mitt sätt att arbeta. Det är viktigt för att vårt möte ska bli det bästa bästa möjliga för dig.

 

Pris 30 minuter 600 kr och

60 minuter 1025 kr

Du bokar hos Merja Tikkanen tel 070-7161722 eller online via hemsidan, separat bokningskalender för telefon sessioner.