Merja Tikkanen

               Magiskt liv med själ och hjärta

                                Åkerbyvägen 280

                                            187 38 Täby

                                         Tel 070-716 17 22                     

Intuitiv coaching 30/60 minuter

Intuitiv coaching

Här möts   vi på många olika sätt i energi och med ord. Ett möte som har syfte att   bringa klarhet i dina olika livsfrågor. Ett aktivt samtal mellan dig och mig   om ditt liv.

Du kanske känner att du   har något problem eller på väg in i en ny fas i livet och känner att du vill   samtala om det.

Eller så vill du ha   intuitiv vägledning, då samtalar vi om vilka delar av ditt liv du vill ha   hjälp med och jag använder kontakten med min guide och vägleder dig.

Att boka 30 minuter är   perfekt när du har enstaka frågor eller funderar om olika livsområden.

Läs gärna den längre   texten jag har skrivit på Intuitiv coaching/healing, där beskriver jag mera   hur jag arbetar.

Många som kommer till mig   har funderingar på tidigare liv och vill veta mera om det. Jag förmedlar   endast information om tidigare liv om det är relevant i en livssituation som   du befinner dig i eller om det finns andra relationsproblem m m som vi   samtalar om. Att känna till tidigare liv är endast viktigt för att öka   förståelsen för ditt liv idag.

Här är det viktigt att notera att jag inte spår din framtid. Jag vägleder   dig inom olika delar i ditt liv men kom alltid ihåg att det här är precis som   det låter, vägledning. Du själv bestämmer vad du vill göra med vägledningen.

Alla som jobbar med vägledning jobbar på olika sätt. Jag vill att du   läser igenom hur jag försöker beskriva mitt sätt att arbeta. Det är viktigt   för att vårt möte ska bli det bästa bästa möjliga för dig.

From augusti 2018 så har jag endast 75 min sessioner i personliga möten.Det kommer ny text snart då jag som berättar mer om mitt sätt att arbeta på i mina sessioner.

Om du önskar boka 30  eller 60 minuterminuter så hänvisar jag dig till telefon session. Fungerar precis lika bra. Ibland hinner man inte på personligt möte eller om du bor längre ifrån så är det en perfekt möjlighet att mötas via telefon.

-Du bokar hos Merja   Tikkanen tel 070-7161722 eller online via hemsidan, separat bokningskalender för telefon sessioner.

 

Ett steg i taget på livets väg. Minns alltid att du är buren i livets tunga stunder. Det finns alltid möjligheter, öppningar att finna glädjen och lyckan i livet. Ibland behöver vi bara få vara och ur det kommer djup läkning. Sitta på en sandstrand och låta vågorna skölja över oss kan vara den största läkningen i den stunden.