Intuitivt samtal/Energibalansering 30/60 minuter endast via telefon

 

Intuitivt samtal/Energibalansering

Här möts vi på många olika sätt i energi och med ord. Ett möte som har syfte att bringa klarhet i dina olika livsfrågor. Ett aktivt samtal mellan dig och mig om ditt liv.

Du kanske känner att du har något problem eller på väg in i en ny fas i livet och känner att du vill samtala om det.

Eller så vill du ha intuitiv vägledning, då samtalar vi om vilka delar av ditt liv du vill ha hjälp med och jag använder kontakten med min guide och vägleder dig.

Att boka 30 minuter är perfekt när du har enstaka frågor eller funderar om olika livsområden.

Läs gärna den längre texten jag har skrivit på Intuitiv coaching/healing, där beskriver jag mera hur jag arbetar.

Många som kommer till mig har funderingar på tidigare liv och vill veta mera om det. Jag förmedlar endast information om tidigare liv om det är relevant i en livssituation som du befinner dig i eller om det finns andra relationsproblem m m som vi samtalar om. Att känna till tidigare liv är endast viktigt för att öka förståelsen för ditt liv idag.

Här är det viktigt att notera att jag inte spår din framtid. Jag vägleder dig inom olika delar i ditt liv men kom alltid ihåg att det här är precis som det låter, vägledning. Du själv bestämmer vad du vill göra med vägledningen.

Alla som jobbar med vägledning jobbar på olika sätt. Jag vill att du läser igenom hur jag försöker beskriva mitt sätt att arbeta. Det är viktigt för att vårt möte ska bli det bästa bästa möjliga för dig.

From augusti 2018 så har jag endast 75 min sessioner i personliga möten.Det kommer ny text snart då jag som berättar mer om mitt sätt att arbeta på i mina sessioner

Pris 30 minuter 600 kr och 60 minuter 1000 kr

Du bokar hos Merja Tikkanen tel 070-7161722 eller online via hemsidan, separat bokningskalender för telefon sessioner.

 

Ett steg i taget på livets väg. Minns alltid att du är buren i livets tunga stunder. Det finns alltid möjligheter, öppningar att finna glädjen och lyckan i livet. Ibland behöver vi bara få vara och ur det kommer djup läkning. Sitta på en sandstrand och låta vågorna skölja över oss kan vara den största läkningen i den stunden.