Merja Tikkanen

               Magiskt liv med själ och hjärta

                                Åkerbyvägen 280

                                            187 38 Täby

                                         Tel 070-716 17 22                     

Intuitiv coaching 30/60 minuter

 

Intuitiv coaching

Här möts vi på många olika sätt i energi och med ord. Ett möte som har syfte att bringa klarhet i dina olika livsfrågor. Ett aktivt samtal mellan dig och mig om ditt liv.

Du kanske känner att du har något problem eller på väg in i en ny fas i livet och känner att du vill samtala om det.

Eller så vill du ha intuitiv vägledning, då samtalar vi om vilka delar av ditt liv du vill ha hjälp med och jag använder kontakten med min guide och vägleder dig.

Att boka 30 minuter är perfekt när du har enstaka frågor eller funderar om olika livsområden.

Läs gärna den längre texten jag har skrivit på Intuitiv coaching/healing, där beskriver jag mera hur jag arbetar.

Många som kommer till mig har funderingar på tidigare liv och vill veta mera om det. Jag förmedlar endast information om tidigare liv om det är relevant i en livssituation som du befinner dig i eller om det finns andra relationsproblem m m som vi samtalar om. Att känna till tidigare liv är endast viktigt för att öka förståelsen för ditt liv idag.

Här är det viktigt att notera att jag inte spår din framtid. Jag vägleder dig inom olika delar i ditt liv men kom alltid ihåg att det här är precis som det låter, vägledning. Du själv bestämmer vad du vill göra med vägledningen.

Alla som jobbar med vägledning jobbar på olika sätt. Jag vill att du läser igenom hur jag försöker beskriva mitt sätt att arbeta. Det är viktigt för att vårt möte ska bli det bästa bästa möjliga för dig.

Tid 30/60 minuter ( i tiden räknas också kvittoskrivning och betalning som vid övriga behandlingar)

Pris 450 kr  för 30 min och 800 kr för 60 min

Du bokar hos Merja Tikkanen tel 08 - 792 01 65 eller online via hemsidan.

Ett steg i taget på livets väg. Minns alltid att du är buren i livets tunga stunder. Det finns alltid möjligheter, öppningar att finna glädjen och lyckan i livet. Ibland behöver vi bara få vara och ur det kommer djup läkning. Sitta på en sandstrand och låta vågorna skölja över oss kan vara den största läkningen i den stunden.