Själslig utvecklings cirkel

Cirkeln för hösten 2019 är framflyttad till senare i vinter.

Ord från vårens deltagare

" Så många "aha" jag upplevt hos dig! Vi utvecklas tillsammans och stärker varandra. Det känns så bra att få vara med och dela denna gemenskap.Energi, glädje, samhörighet och utveckling"

 

 

 

Själslig utvecklings cirkel        

 

Varmt Välkommen till kvällar fyllda av gemenskap, kvinnlig energi, magiska insikter, transformerande sessioner i grupp som läker, öppnar upp energisystemet. Du kommer närmare din själ och din själskraft tillsammans med dina medsystrar.

Kvällarna kommer att innehålla guidade meditationer, samtal, intuitionsövningar  så du hittar din unika intuition så du kan lyssna mer på själen och hjärtats röst som vägledning och känslan för ditt liv. Känslan att vara istället för att göra, vad blir skillnaden i ditt liv när du följer själens röst. Nytt för i år är att vi jobbar mer med vår personliga utveckling. Vi har alla rädslor, livshändelser m m som håller oss tillbaka så att vi inte lever fullt ut i vår själskraft. Vi har olika teman på kvällarna anpassad efter gruppen och efter det budskap jag får till mig innan våra träffar. Enklare hemövningar kommer att ges till er som går i denna grupp.                                         

Max 8 personer.

Plats: Täby Kropp o Själ. Åkerbyvägen 280

Anmälan Merja Tikkanen 070-7161722 eller merja@tabykropposjal.se

Start Onsdag 13 mars 2019 varannan onsdag, vid 5 tillfällen

kl 18.30 - 21

Anmälan är bindande

Pris 1800 kr

Kursavgiften återbetalas ej om du inte kan närvara vid grupptillfällena.

När vi träffas i gruppen är det viktigt att du kommer i tid, det finns ingen möjlighet att öppna när meditationerna börjat.