Själslig utvecklings cirkel

Cirkeln för hösten 2020 startar 10 september.

Tyvärr är cirkeln inställd resten av hösten 2020. Jag tror att det är bättre att utforska nya former för cirkeln framöver.  Ibland visar energin tydligt att den här formen inte var den bästa just nu. Vi blir för få deltagare för att det ska skapa en kraftfull energi som inspirerar och utvecklar oss.

 

Ord från tidigare deltagare

" Så många "aha" jag upplevt hos dig! Vi utvecklas tillsammans och stärker varandra. Det känns så bra att få vara med och dela denna gemenskap.Energi, glädje, samhörighet och utveckling"

"Jag har blivit så mycket modigare och gör saker jag aldrig trott att jag skulle våga. Tack för allt stöd från dig Merja och från gruppen. Min intuition har utvecklats mycket så jag följer den på ett helt annat sätt idag. Dessutom har jag lärt mig att sätta gränser tydligare"

 

 

 

Själslig utvecklings cirkel för kvinnor  

 

Varmt Välkommen till kvällar fyllda av gemenskap, kvinnlig energi, magiska insikter, transformerande sessioner i grupp som läker, öppnar upp energisystemet. Du kommer närmare din själ och din själskraft tillsammans med dina medsystrar.

Kvällarna kommer att innehålla guidade meditationer, samtal, intuitionsövningar så du hittar din unika intuition så du kan lyssna mer på själen och hjärtats röst som vägledning och känslan för ditt liv. Känslan att vara istället för att göra, vad blir skillnaden i ditt liv när du följer själens röst. Nytt för i år är att vi jobbar mer med vår personliga utveckling. Vi har alla rädslor, livshändelser m m som håller oss tillbaka så att vi inte lever fullt ut i vår själskraft. Vi har olika teman på kvällarna anpassad efter gruppen och efter det budskap jag får till mig innan våra träffar.       

Nyhet för den här terminen är att du bokar inte in en hel kurs utan du bokar in dig per gång. Hoppas det gör det enklare i covid tider att kunna följa flödet lättare. Samma sak här som alltid att du kommer bara om du är helt frisk.                                 

Max 3-6 personer. Är det färre än 3 deltagare så blir kvällen inställd.

Plats: Täby Kropp o Själ. Åkerbyvägen 280

Anmälan via onlinebokningen eller Merja Tikkanen 070-7161722 eller merja@tabykropposjal.se

Start Torsdag 10 september.

Därefter 17 september, 24 september, 8 oktober, 22 oktober, 5 november, 19 november

Beroende på hur många som är intresserade så har vi det varannan vecka eller varje vecka.

Om du aldrig tidigare gått cirkel för mig så kom och prova den 17 september. Det tillfället tänker jag är för dig som kommer första gången. 

kl 18.30 - 21

Anmälan är bindande

Pris 600 kr per gång. Betalas via swish, faktura eller kontant.

 

När vi träffas i gruppen är det viktigt att du kommer i tid, det finns ingen möjlighet att öppna när meditationerna börjat.