Merja Tikkanen

               Magiskt liv med själ och hjärta

                                Åkerbyvägen 280

                                            187 38 Täby

                                         Tel 070-716 17 22                     

  Intuitiv Healing

Intuitiv Healing

Healing - ordet betyder helande. Det är precis det en healing behandling gör - läker, skapar fritt flöde av energi i din kropp.

Healing hos mig är en avslappnande stund och du upplever dig lugn och behaglig efteråt. Ofta när vi har stress, oro och andra bekymmer så håller vi andan eller andas ytligt. Healing hjälper dig att kunna andas djupare. I och med det skapas det ett friare flöde av energi i din kropp så helande och läkning kan ske.

Ibland under en healing ser och känner jag om det finns en energi stagnation som är kopplat till en känsla eller händelse tidigare i livet. Healing är ett fantastiskt redskap att stödja kroppen att lösa upp detta. Känslan eller händelsen som du kanske inte förstod eller kände att den påverkar dig i ditt vardagliga liv.

Jag har också förmågan att se tidigare liv och känna i din kropp om det finns någon påverkan i din dagsaktuella situation från tidigare liv. Med healing löser vi upp den stagnationen och påverkan så du får ett annat sätt att hantera livet just nu.

Om du har problem i någon relation så kan det ibland vara bra med healing och se om jag hittar orsaken till problemen i tidigare liv och försöka lösa upp det band som inte är det optimala för din livsenergi i det här livet.

När jag arbetar med healing så tar jag in ljuset och energin från den högsta källan. Ibland behöver jag rena, ta bort energi som inte hör hemma hos dig längre. Det finns många olika healingmetoder. Jag har inget namn på den healingen som jag arbetar med utan det kommer exakt den energifrekvens som just du behöver. Det finns inte någon healingbehandling som är lik den andra. Det är det som är det fantastiska och magiska med healing - den är anpassad exakt för dig där du befinner just nu.

Jag som healer har inga initieringar så den healing  du får genom mig är inte baserad på healingritualer genom initiering.

Viktigt att tänka på när jag pratar om tidigare liv. Vi ska leva här och nu, det finns inget intresse av att söka tidigare liv om det inte finns en energi som ligger kvar och påverkar oss i det här livet.

Under healingen ligger du på behandlingsbänken med kläderna på. Vi startar behandlingen med samtal där du får berätta vad du behöver hjälp med. Vi har även ett kortare samtal efter behandlingen där jag berättar vad jag har känt i energiflödet och om du vill dela din upplevelse så väljer du det själv.

 

Terapeut: Merja Tikkanen bokning online via hemsidan eller tel 070-7161722

 

 From augusti 2018 så finns healing endast som 75 min session i kombination med samtal.